Φιλτράρισμα κατά

Τιμή

Τιμή

  • 12,00 € - 24,00 €

Σειρά

Σειρά

Περίσταση

Περίσταση

Ενεργά φίλτρα

Availability: Out of stock

Ξύλινο Αναμνηστικό Γέννησης Mickey Mouse Με κρεμαστά διακοσμητικά χαραγμένα τα στοιχεια του παιδιού βαμμένο από οικολογικό άοσμο χρώμα νερού. Ιδανικό για διακόσμηση δωματίου και δώρο σε νέους γονείς.

Availability: Out of stock

Ξύλινο Αναμνηστικό Γέννησης Μίννι Μάους Με κρεμαστά διακοσμητικά χαραγμένα τα στοιχεια του παιδιού βαμμένο από οικολογικό άοσμο χρώμα νερού. Ιδανικό για διακόσμηση δωματίου και δώρο σε νέους γονείς.

Availability: Out of stock

Ξύλινο Αναμνηστικό Γέννησης Άμαξα Με κρεμαστά διακοσμητικά χαραγμένα τα στοιχεια του παιδιού βαμμένο από οικολογικό άοσμο χρώμα νερού. Ιδανικό για διακόσμηση δωματίου και δώρο σε νέους γονείς.

Availability: Out of stock

Ξύλινο Αναμνηστικό Γέννησης Γατούλα σε φεγγαράκι, Με κρεμαστά διακοσμητικά χαραγμένα τα στοιχεια του παιδιού βαμμένο από οικολογικό άοσμο χρώμα νερού. Ιδανικό για διακόσμηση δωματίου και δώρο σε νέους γονείς.

Availability: Out of stock

Ένα από τα πιο συναισθηματικά δώρα που μπορείτε να δώσετε σε κάποιον για τη γέννηση του μωρού του. Ένας υπέροχος τρόπος να διατηρήσετε την πρώτη φωτογραφία του μωρού σας ή του μωρού του φίλου σας, με ένα μοναδικό τρόπο.

Availability: Out of stock

Ένα από τα πιο γλυκά και τρυφερά δώρα για την άφιξη ενός νεογέννητου μωρού. Αντιπροσωπεύει την αθωότητα και την αγνότητα του μωρού και είναι μια μοναδική και υπέροχη ιδέα που θα μείνει στην καρδιά του παιδιού και των γονιών του για πάντα.

Availability: Out of stock

Χαράξτε ανεξίτηλα τα πιο σημαντικά νούμερα από την ημέρα της γέννησης του γιού σας. Με τη μορφή από ένα υπέροχο φορμάκι, αυτό το αναμνηστικό κρατά ζωντανές τις αναμνήσεις από αυτή την ιδιαίτερη στιγμή. 

Availability: Out of stock

Χαράξτε ανεξίτηλα τα πιο σημαντικά νούμερα από την ημέρα της γέννησης της κόρης σας. Με τη μορφή ενός υπέροχου φουστανιού, αυτό το αναμνηστικό κρατά ζωντανές τις αναμνήσεις από αυτή την ιδιαίτερη στιγμή. 

Availability: Out of stock

Ενα μικρό αλλά ιδιαίτερο δώρο για ένα νεογέννητο. Αυτό το μικρό αντικείμενο φέρνει τύχη και ευτυχία στο νέο μέλος της οικογένειας και είναι ένας τρόπος για να εκφράσετε τις ευχές σας για τη ζωή του.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας